Een parochiewebsite is er voor mensen van buiten, voor parochianen en voor vrijwilligers

Ontdek onze visie op parochiewebsites

De ultieme parochiewebsite

Dankzij onze grote ervaring met parochies en kerkelijke organisaties hebben we de afgelopen jaar een parochiewebsite ontwikkeld die beantwoordt aan de behoeftes van de meeste parochies en protestants-christelijke gemeenten.

Nieuws, vieringen en activiteiten staan centraal

De eerste reden waarom mensen een parochiewebsite bezoeken is omdat ze informatie zoeken over vieringen. Daarna willen mensen weten wat er nog meer voor activiteiten zijn. En natuurlijk willen de parochianen op de hoogte blijven van het wel en wee in de parochie.

Een website die werk uit handen neemt

De parochiewebsite die we ontwikkeld hebben, ondersteunt de vrijwilligersorganisatie, doordat taken gemakkelijker worden. Vieringen worden met een handige roostertools ingepland. Locaties kunnen hun eigen gegeven beheren. Werkgroepen en koren beheren zelf hun leden, zodat de informatie op de website altijd actueel is.

Vormgeving met verschillende personaliseerbare thema’s

U kunt bij de vormgeving van de website kiezen uit verschillende thema’s: strak en sober, of juist kleurrijk. Wilt u iets anders, dan ontwikkelen we samen met u een nieuw thema. Met uw eigen logo, foto’s en achtergrond kunt u de website verder personaliseren.

All-in prijs zonder verdere ontwikkel- of bouwkosten

U neemt bij Digital Wingz een abonnement. In de abonnementsprijs zit alles inbegrepen: website, hosting, domeinnaam. U heeft dus geen aanloopkosten voor ontwikkeling en bouw van een nieuwe parochiewebsite. Er zijn geen verborgen extra kosten. U weet dus precies waar u aan toe bent. 

Het abonnement op uw website is maandelijks opzegbaar. U zit dus nergens aan vast. We hebben er alle vertrouwen in dat uw nieuwe parochiewebsite u goed gaat bevallen

We blijven nieuwe functionaliteit toevoegen

Een website is nooit af. Daarom blijven we de parochiewebsite doorontwikkelen. Dit doen we in nauwe samenspraak met u. En het leuke is: doordat u een abonnement hebt profiteert u automatisch van alle nieuwe functionaliteit die wordt toegevoegd. Zonder extra kosten. 

Contact

Wilt u meer weten? Bel of mail gerust:

Eric Luijten
06-10981233
eluijten@digitalwingz.com